ניקוי תנור וריח של שרוף

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/03/2018 | 14:30 | מאת: לינוי

שלום וחג שמח . היום ניקיתי את התנור עם אבקת סודה לשתיה סבון כלים ומים שיפשפתי חזק ולפני שנגבתי הפעלתי את התנור על 200 מעלות שישרפו השומנים ! לאחר 10 דק התחלתי להריח ריח שרוף מהתנור והבת שלי תינוקת בת חודשיים היתה בסלון מניחה שכמה דק הריחה ...האם מדאיג גם שאין פה חומרים כימיקלים ?

29/03/2018 | 16:51 | מאת: לינוי

שהיא מרגישה בסדר , מתנהגת כרגיל..לא היה עשן בבית ..רק ריח שרוף .

לא ברור לי מה עושה סודה לשתיה... כנראה שום דבר, עדין את מקרצפת. סודה לשתיה איננו תחליף לסודה קאוסטית ואינו מסיר שומנים. הריח אופיני לשריפה של שאריות חומרי ניקוי. כמו כל חומר שנשרף, משתחררים כמויות קטנות של חומרים מסוכנים. מאחר שמדובר בכמות אפסית, זה שאת מריחה לא אומר שיש כמות גדולה, כנראה אין בעיה. חשוב כמובן לאוורר הבית תמיד.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות