סירי אלומיניום עם ציפוי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/03/2018 | 20:30 | מאת: מיכל

שלום דובר רבות על כך שלא מומלץ לבשל בכלים העשויים אלומיניום. רציתי לשאול בנוגע לסיר עליו רשום: "מיוצר מאלומיניום טהור בתהליך dorged רב שכבתי. בציפוי נון סטיק food safe עם ציפוי מונע הדבקות ללא pfoa, קדמיום או עופרת.". האם הציפוי מונע מהאלומיניום להגיע למזון בצורה זו או אחרת. האם הציפוי הנל אכן בטוח לשימוש ואין סכנה מאלומיניום או כל חומר אחר? תודה

לפי מה שכתבת, ובהנחה שהמוצר מחברה איכותית ואמינה, אז נשמע טוב. לגבי ההגנה מאלומיניום, כל זמן שהציפוי תקין, אין מגע של האלומיניום עם המזון. אם אין מגע אין מעבר ולא אמורה להיות פגיעה.

30/03/2018 | 14:45 | מאת: דנה

תודה רבה על תשובתך. הסירים מסולתם... נחשבת חברה אמינה?

הפורום לא נותן המלצות עבור חברה זו או אחרת.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות