ארסן וטוקסינים................

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/03/2018 | 19:12 | מאת: ארי

שלום רב לפני שנתיים חשתי לפתע לא טוב ,שנתיים לפני כן עבדתי תקופה קצרה כטכנאי מחשבים. ביצעתי בדיקות למתכות , ארסן יצא 45 כאשר הטווח 0-35 . בבדיקות שתן נוספות יצא 21 ובבדיקת שתן אחרונה לא נמצא . שאלתי האם יתכן שיש ברכיבי מחשב ארסן או מתכות כבדות שיכולות להיכנס לגוף במגע עורי? כמה זמן לוקח למתכות כבדות להתפנות מהגוף? והאם יתכן שהחשיפה היא מינימלית אולם היא הייתה טריגר שגרם ל-Adrenal fatigue .? תודה רבה

רכיבי מחשב, נדיר שמכילים ארסן, ואם כן אז בכמויות קטנות ביותר ותהיה אזהרה בנושא. כך שהחשיפה אינה מהרכיבים, ובודאי לא שנתיים אחרי. התיאור שלך לא תואם הרעלה מארסן. אם עובדים עם או אוכלים מאכלים המכילים ארסן,ויש חשיפה גבוהה מופיעים סימני הרעלה די חד-משמעיים. חשיפה לכמויות קטנות, הגוף מטפל בהם ומשחרר אותם החוצה. חשיפה או הרעלת ארסן לא מוגדרת כגורם אפשרי לעייפות אדרנאלית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות