מחשב נייח בחדרי וחוששת מאוד מהשנאים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/03/2018 | 16:19 | מאת: מונה

שלום רב המחשב שלי נמצא בבית בחדרי כי אני גרה ביחידת דיור ואין לי אפשרות לשים אותו בשום מקום אחר.הדאגה שלי שהבנתי שיש במחשב שנאי ובמדפסת שלי יש שנאי וגם בראוטר יש שנאי ואני מפחדת שבלילה הם ממשיכים להוציא קרינה. אני מכבה את המחשב בלילה וגם את המדפסת וגם את הוואי פאי (הראוטר ממשיך לדלוק)אבל לא מכבה את כל המכשירים הללו מהחשמל אלא רק כיבוי רגיל. המיטה שלי מרוחקת מכל המכשור במרחק של כשני מטרים, האם אני בטוחה מקרינה? או שאני צריכה בלילה להוציא הכל מהחשמל וזהו? תודה רבה מראש על התשובה.

לא ברור לי מה החשש. על מכשיר חשמלי וכל תקע חשמלי מחובר, גם אם הציוד כבוי משחררים שדות אלקטרומגנטיים. העוצמה נמוכה ביותר ולא מהווה בעיה. אפשר להשאיר את כל הציוד דלוק, אולי חשבון החשמל יהיה גבוהה יותר, אבל לא מעבר לזה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות