אפיה - שימוש בנייר כסף

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/03/2018 | 22:21 | מאת: ר

שלום , בהריון .שבוע 29 . האמת שברגע שנהייתח מודעת לכך שבישול בכלים חד פעמיים מנייר כסף הוא לא בריא ,הפסקתי עם זה . עברתי לנייר אפיה ותבניות זכוכית פיירקס. היום נאלצתי להכין עוף עם תפוחי אדמה בתנור ולכסות אותו למשך שעה עם נייר כסף . טמפ 170 מעלות . מאוד השתדלתי לא להצמיד את הנייר כסף לאוכל . אחרי שעה הורדתי את הנייר כסף והמשכתי לאפות בטמפ גבוה יותר 220 למשך חצי שעה . שאלתי היא : האם זה עובר לעובר ? מה הנזק שיכול להגרם לעובר מהאלומניום שעבר מהנייר לאוכל ? וחס וחלילה על מה זה עלול להשפיע ? תודה רבה .

מה שנמצא בזרם הדם שלך עובר לעובר. כמובן, מדובר בכמויות קטנות מאוד, כל שאין מה לדאוג בשלב זה. בחיים שלנו מתכות וחומרים שונים מצטברים לנו בגוף ועלולים לגרום לפגיעות שונות. אין זה אומר שכל אחד נפגע. אבל, מי שנחשף ונמצא בקבוצת הרגישות עלול לפתח תחלואים שונים במהלך החיים. לכן, חשוב לצמצם במהלך כל החיים את החשיפה לחומרים השייכים לקבוצה זו. אחד מהם הוא האלומיניום.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות