נורה פלורוצנטית שנשברה בחדר הילדים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/02/2018 | 11:17 | מאת: דותן

שלום רב, קניתי לחדר הילדים נורה פלורוצנטית. הנורה נשברה לי בעת ההברגה. ישירות לקערית שסוגרת את הנורה. רוקנתי את השברים לשקית ושטפתי מתחת לברז את הקערית. כמו כן אוווררתי את החדר. האם יש צורך בשאיבת החדר? המיטות סמוכות, האם להחליף מצעים? והאם לשטוף את הצע צועים שהיו פזורים ברצפה? קצת בלחץ ואובד עיצות....

23/02/2018 | 11:18 | מאת: דותן

הכוונה לנורות החסכוניות שנץהחליפו את הליבון (מין נורה עם צינורות זכוכית מקופלים שכאלה).

שום דבר מיוחד לא נדרש, רק לוודא שלא נשארו חתיכות זכוכית, כי זה עלול להיות מסוכן.

23/02/2018 | 16:21 | מאת: דותן

תודה, ורד מקסימה.

תודה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות