לאחר שריפה..........

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/02/2018 | 14:44 | מאת: מישהי

שלום רב, הייתה אצלנו שריפה בכמה מבנים. חלק מהמקום נשרף לחלוטין ולחלק הגיע רק עשן ופיח. במשך כמה זמן אסור היה להתקרב למקום בגלל כימיקלים מסוכנים ואסבסט.במקום שאליו הגיע העשן והפיח, היו המון מוצרים מבד למכירה כמו כובעים, כריות, תיקים, בובות, ארנקים וכו'. כל המוצרים עברו כביסה ואולי ייתרמו. השאלה היא האם יש במוצרים איזשהי סכנה בריאותית של כימיקלים וכו', ואולי עדיף לזרוק אותם? תודה

אם אישרו לכם כניסה למקום כנראה האוויר כבר נקי מספיק לנשימה.ההחלטה אפשרית רק לאחר מדידות של הזיהומים באוויר. הדברים משתנים בהתאם לאירוע למקום השריפה, מזג אוויר... החלטה שלכם, לתת או להשמיד. כביסה מוציאה את רוב הזיהומים (אין יותר ריח של שריפה במוצרים?).

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות