קילוף פנימי במיקרוגל

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/02/2018 | 13:46 | מאת: נטע

בתקרת חלל המקרוגל נחשף הציפוי המצפה את החלל. האם המיקרוגל עדיין תקין לשימוש?

מאחר שאין לי תמונה מלאה של הקורה במכשיר, המיקום שלו ועוד, יכול להיות שאין בעיה. אך, בעיקרון, אם נפגעת ההגנה של המכשיר (קילוף, לא שריטה קטנה) כנראה הגיע הזמן לרכוש מכשיר חדש.

22/02/2018 | 08:40 | מאת: נטע

המקרוגל בן 4 שנים, הקילוף הוא גדול. אין לי מושג איך זה קרה אולי מאוכל שהשפריץ ולא נוקה. השאלה היא עקרונית, אם יש לציפוי הפנימי משמעות מבחינת בטיחות או שזה רק ליופי ואפשר להמשיך להשתמש.

וכמו שנאמר קודם, אולי הקילוף לא בעיתי, אך בלי לבדוק לא ניתן לקבוע. כאשר יש קילוף יש חשש שנפגעת ההגנה. עושים את הציפוי יפה שיהיה גם אסטטי אבל יש לו תפקיד הגנתי גם כן.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות