מנורה שנשברה ויצא ממנה אבקה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/02/2018 | 00:21 | מאת: מורן

שלום! נשברה לי מנורה בחדר ממ"ד... המנורה לא הייתה בשימוש היא הייתה סתם על ארונית ... היא נפלה ונשברה... לא ידעתי שזה יכול להיות מסוכן... הרמתי אותה ויצא ממנה אבקה גם על היד שלי... ניקיתי... אחר כך קראתי שהייתי צריכה לחכות כרבע שעה ולאוורר את החדר ורק אז לנקות... כמה זה מסוכן?

הריאות שלנו לא אוהבות חומרים מסוכנים ובודאי לא אבקות שונות. רצוי תמיד כמה שפחות. משתחררת אבקה עדינה שאפשר לנשום אותה לריאות. לכן, מחכים מספר דקות שהאבק ישקע, כדי לא לנשום אותו. ומנקים, רצוי ברטוב, שלא יעלה אבק. נגעת... שוטפים ידיים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות