ריח של דבק מגע בפוף חדש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/02/2018 | 19:14 | מאת: דקלה

שלום, ביום שני האחרון רכשתי פוף לביתי התינוקת (בת חודש וחצי) מכיוון ששמעתי שעירסול בפוף מצויין בגיל הזה. כאשר הוצאתי את הפוף מהשקית היה לו ריח חזק של דבק מגע, התקשרתי ליצרן והם אמרו לי שזה לא מסוכן ושאוכל להשתמש בו והריח יעבור תוך מספר ימים. הורדתי את הכיסוי ושמתי את הפוף לאיטו אור במרפסת במשך יומיים אך עדיין יש ריח. האם באמת הריח לא מסוכן לביתי? האם להחזיר את הפוף?

08/02/2018 | 21:03 | מאת: דקלה

חידוד לשאלתי, האם ניתן להניח את התינוקת על הפוף כל עוד יש בו ריח?

בבית יש הרבה חומרים שנפלטים מהריהוט וציוד הנמצא בבית. לא לכל דבר יש ריח וחשוב מאוד לאוורר הבית שלא יצטברו חומרים מסוכנים. לגבי הפוף, ולכל מוצר שיש לו ריח לא נעים, לאוורר עד שהריח יעלם. יום-יומיים, ולפעמים חודש. לשיקולך, אם להחזיר, או לחכות שהריח יעלם. עצם ריח לא בהכרח מסוכן, בלי לדעת מה החומר אי אפשר להגיד בודאות. כאשר מדובר בתינוקת קטנה כל כך, לא להניח אותה על הפוף. המערכות שלה עדין לא יכולות לטפל בחומרים, גם אם הסיכון בהם קטן מאוד.

03/07/2019 | 09:18 | מאת: אילה

קרה לי אותו הדבר.. בתוך הפוף אצלי יש קלקר..האם זה חומר בעייתע?

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות