שאלה נוספת ספריי סיליקון להליכון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/01/2018 | 13:51 | מאת: עינת

שלום לך, בהמשך לשאלותי לגבי בטיחות שימוש מבחינה בריאותית בספריי סיליקון למסלול הליכה שנמצא בחדר השינה. קניתי עכשיו ספריי חדש והוא מכיל: NAPHTHA , PRTROLEUM, HYDROTREATED LIGHTׂ האם בחומרים אלה יש משהו מסוכן לבריאות? בהתחשב בזה שאני מרססת ההליכון שנמצא בחדר השינה . תודה על תשובתך

אז, החומר החדש הרבה פחות טוב מהחומר הקודם. החומרים שיש במכל כנראה לא מכילים סיליקון, שהסיכון בו הרבה יותר נמוך מהסיכון שיש בחומרים בתערובת החדשה. לא טוב לנשום אותם, הם כמו נפט, בנזין, נפטא, כך שלאחר שאת שמה אותם חשוב לאוורר היטב את החדר. השמן שנשאר לא בעיה, כי לא נדיף. החומרים בתערובת הם גם דליקים, אז להזהר מכל סביבה דליקה.

22/01/2018 | 10:36 | מאת: עינת

תודה רבה על תשובתך, אנסה להשיג חומר שרשום עליו שמכיל סיליקון

עינת לא זה מה שאמרתי! את שאלת בהתחלה וגם הפעם לגבי ספריי סיליקון. ההרכב שפרטת הפעם לא מכיל סיליקון, לכן תשובתי כי שאלתך היא לגבי ספריי סיליקון (בשם השאלה שלך). לקנות סתם ספרי כי מכיל סיליקון לא עושה אותו אוטומטי טוב יותר או מתאים יותר. גם ספרי סיליקון יכול להכיל הרבה חומרים נוספים מלבד הסיליקון. כל חומר אין הכללות, כל תרסיס לגופו. תלוי במכלול השלם.

23/01/2018 | 10:18 | מאת: עינת

הבנתי, תודה רבה על תשובתך , הסיוע והתשובות המפורטות לא מובן מאליו, תודה רבה עינת

בבקשה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות