שקיות במקפיא . שאלה ..

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/01/2018 | 11:33 | מאת: לירון

היי שבוע טוב . 1. בעלי מקפיא לחמניות עם שקיות רגילות של הסופר יש עם כך בעיה ? 2. אני מעוניינת להקפיא בשר וכו בקופסאות..אפדר בקופסאות פלסטיק רגילות או יש קופסאות מיוחדות להקפאה ? יש איזה סימן שאני יכולה לראות על הקופסאות באם מתאים להקפאה ? 3. יש בעיה להשתמש בסירי נירוסטה שיש עליהן שריטות? בעלי מערבב ומוזג עם כפות מנירוסטה ששורטות את הסיר ...

אין שום בעיה לאחסן במקפיא בשקיות נילון או בכל סוגי קופסאות פלסטיק. הסימונים על קופסאות הן מבחינת עמידות הקופסא לקור לא בגלל בעיה במגע עם האוכל. כי יש סוגי פלסטיק לדוגמא שהופכים שבירים בהקפאה. וגם אין שום בעיה להשתמש בסירי נרוסטה עם שריטות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות