מגבון ניקוי ידיים/שפתיים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/01/2018 | 18:34 | מאת: רוני

שלום, רציתי לדעת האם יש סיכון/חשש במידה ומנקים את השפתיים בסיום ארוחה עם מגבון (כמו זה שמחלקים במסעדות) ואז שותים משקה כלשהו? האם המעט חומר שאולי נכנס לפה יכול להזיק? אשמח גם לדעת את התשובה במקרה של קרם ידיים, במידה ואני שוטף ידיים ואוכל אבל מן הסתם מעט מקרם הידיים נשאר עדיין על הידיים, מזיק? תודה רבה

מגבוני מסעדות אמורים להיות עם מאושרים למזון ומכילים חומרים המותרים למזון, כמו מים, מעט חומר טעם/ריח. קרם ידיים גם כן מחומרים מותרים לשימוש לאנשים. כמות אפסית לא תגרום לפגיעה, בהנחה שאתה לא אלרגי לחומרים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות