שאיפה פח חומצה אצתית מלאה שהונחה ליד פח הזבל

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/01/2018 | 18:10 | מאת: גדעון

ערב טוב לך ורד .יצאתי מהבית לכיוון פח הזבל ונתקלתי בפח החומצה הרמתי אותו והפח נפתח ואז האדי החומצה עלו למעלה ונשמתי איזה לשניות והרגשתי לא טוב הנחתי את הפח בחזרה והזעקתי מישהו שיקח אותו האם זה יכול לפגוע באיזה איבר בגוף בכלי הנשימה או במוח או בכול מקום בגוף.אשמח לקבל תשובה. תודה לך ורד.

חבל שאנשים שמים פסולת חומרים מסוכנים בפחי אשפה. במקרה זה מדובר בחומר בסיכון נמוך יחסית, חומצה אצטית הנה חומץ, החומר שמשמש לעשות חמוצים, לנקיונות. מניחה שאתה כבר מרגיש טוב. אם לאו, תפנה לקבלת טיפול רפואי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות