מחפש חומר חיטוי לחיטוי ידית וראש גילוח DE יד שנייה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/01/2018 | 14:04 | מאת: עידנאור

קניתי אתמול ראש לDE RAZOR (מכשיר גילוח כמו פעם שהיו מכניסים בפנים סכין ומתגלחים...) מיד שנייה ואני צריך לחטא אותו. אני מחפש חומר שיחטא אותו 100 אחוזים לא פחות כי איני מתפשר על היגיינה. שמעתי על שלושה חומרים שמחטאים: ספטל סקרב, הנוזל הכחול של Barbicide וסבון הכלים האנטי בקטריאלי של פיירי שמוכרים אותו ליד הבית והוא הזול מכולם והחברה טוענת שהוא מחסל 99.99 מהחיידקים שנמצאים על הספוג (איני יודע אם הוא מתאים לחיטוי כלי גילוח...) ומגן עליו 24 שעות... השאלה שלי היא איזה חומר לקנות (אני לא צריך בקבוק גדול מאוד כי בסך הכל אני מחטא את כלי הגילוח ולא יותר...)? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי :) שיהיה לכם יום טוב :)

יש הרבה חומרי חיטוי לגורמים ביולוגיים מסוכנים. אלכוהול 70% ומעלה חיטוי במים רותחים חיטוי בקיטור חיטוי ביוד חיטוי במי חמצן חיטוי באקונומיקה (היפורלוריט) ספטול (נדרש אישור רוקח לרכישה) ויש עוד רבים. סבון כלים? חיטוי של זיהומי כלים ממש לא הזיהומים שאתה חושש מהם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות