ארון חשמל לצד עמדת עבודה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/12/2017 | 13:41 | מאת: עדי

היי, אני מתכננת כרגע חלוקה של משרד גדול שאין בו ארון חשמל ראשי המקום היחידי שהצלחתי למצוא לו זה מאחורי דלפק הקבלה. כמה זה מסוכן והאם יש פיתרון טכני למיסוך הקרינה מהארון תודה רבה!

האם מדובר בארון חשמל משני או ראשי, כמה אמפר יש בלוח... מה זה נקרא לשבת קרוב, צמוד ממש, 10 ס"מ מרחק, חצי מטר, מטר... יש לבדוק מספר נתונים לפני שניתן לענות לשאלה כזו. מסוכן? שוב לאיזה סיכון מתיחסת השאלה? לעליה בחום הגוף? יכול להיות, אולי מעט אולי בכלל לא, תלוי באמפרג' ובמרחק. ו... אם לא צמוד ממש, בקירוב טוב כנראה שלא יהיה צריך לעשות שום דבר.

13/12/2017 | 21:19 | מאת: עדי

תודה רבה. זה לוח ראשי, כרגע בשלבי תכנון טרם ידוע האמפר. המרחק הוא כ1.5 מ' מאחורי העמדה

זה מרחק גדול עדין תלוי באמפרים בהצלחה

17/12/2017 | 17:56 | מאת: עדי

תודה רבה!

בבקשה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות