דבק 3 שניות - דחוף

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/11/2017 | 17:10 | מאת: יהודה

שלום ורד, אתמול נשפך בחדר האמבטיה שלי כמות גדולה של סופר-גלו, דבק 3 שניות, על השיש. ניקיתי את החומר עם הרבה אקונומיקה, חומר ניקוי נוסף בשם JET ומים. כמה שאלות: 1) האם יש סכנה בשאיפה של כמות גדולה של אדים מסוג זה? ומה לגבי העיניים שסופגות הרבה מהאדים? הייתי שם לבד בחדר ללא מסכה. 2) יש בבית אישה בהריון שמשתמשת בחדר זה. היא לא שהתה בחדר בזמן התקרית, אולי רק הגיעה לראות מה קורה לכמה שניות - אבל השתמשה בחדר המקלחת והשיש באופן שוטף לאורך כל היום. האם זה היווה עבורה סיכון?

כמות גדולה? כמה? גרם? קילו? בדקות הראשונות כאשר החומר עדין נוזלי יש אדים שהנשימה שלהם אינה נעימה. אך, מאחר שמדובר באירוע חד פעמי מזדמן לא אמור להיות פגיעה. יכולה להיות אי נוחות נשימתית, גירוי בעיניים, בעור שחולפת לאחר מספר דקות עד שעות. שטיפה של הידיים והעיניים במים עוזרת להרגיע ולמנוע תגובות. אם לא היתה תחושה לא טובה, כנראה שמדובר בכמות קטנה ביותר. דרך הניקוי איננה מתאימה ולא עוזרת עם דבק מהיר. הסיכון מאקונומיקה גדול הרבה יותר מאשר הדבק. לאחר שהדבק מתקשה אין יותר בעיה גם ממש בסמוך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות