פוליפרופילאן האם בטוח לשימוש ?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/11/2017 | 07:04 | מאת: חיים

בוקר טוב ורד קניתי קערה גדולה ואני מייעד אותה לשימוש במזון (לא חם בקר כמובן)אני לא מכיר את החומר פוליפרופילאן(PP)האם זה בטוח להשתמש בו למזון ?

לא ברור לי למה כמובן לא בחום. אם הכלי מיועד לחם הוא עמיד בחום. אם החומר מתאים למזון יהיה מסומן בתחתית הקערה, סימון של מזלג וכוס או סימון דומה. כמו כן, באילו תנאים אפשר להשתמש בקערה. בכל מקרה פוליפרופילן מתאים למזון.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות