סלוטייפ בפה זה מסוכן??

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/10/2017 | 19:57 | מאת: סלוטייפ

היי ד"ר אני בת 11 עוד מעט 12 והיה לי ממש משעמם אז התחלתי ללעוס סלוטייפ...ואז חשבתי לעצמי שאולי זה רעיל! והתחלתי לחפש באינטרנט ומצאתי את האתר הזה...ורציתי לישאול האם יש סיכויים לסרטן/מחלה? מה לעשות?????? אני ממש לא יודעת מה לעשות

בטוח שזה לא הכי טעים. חתיכה מזדמנת לא תגרום לך נזק (אם אין רגישות ותגובה אלרגית). כדאי לא לעשות את זה, ואם כן, לשטוף את הפה אחר כך. כל המחלות שאת מתארת לא מתרחשות מחשיפה אחת או מחשיפה מזדמנת, ובטח ולא מסלוטייפ.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות