אטב שנשקח במכונת הכביסה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/10/2017 | 20:06 | מאת: דני

שלום רב, עשיתי כביסה על 30 מעלות למשך חצי שעה. לאחר מכן התברר לי כי נכנס בטעות אטב כביסה למכונה. האם יש חשש שהוריד חומר מסוכן כלשהוא, האטב נשבר אך לא נראה שהומס או נפגע מבחינת הפלסטיק. האם יש צורך לעשות ניקוי למכונה או ניקוי נוסף לכביסה?

13/10/2017 | 01:55 | מאת: נתן

כמו כן, כיבסתי גם חגורה באותה כביסה ב30 מעלות. האם ייתכן כי נפלטו חומרים רעילים?

ראה תשובה קודמת.

מה לדעתל ההבדל בין אטב לכפתור? שניהם עשויים מפלסטיק קשיח. החלק החיצוני באותו הרכב כמו הפנימי. אין שוב בעיה של שחרור חומרים או בעיה בטיחותית או בריאותית אחרת.

13/10/2017 | 20:35 | מאת: נתן

תאמיני לי ורד, את שמה הגיון במקומות שלי אין. תודה לך, יא מקסימה אחת.

בבקשה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות