המסת פלסטר. עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/10/2017 | 20:57 | מאת: רוני

דר קויפמן שלום רב ביתי בת ארבע עברה הדבקה של חתך בסנטר עם דבק מיוחד. אני מנסה להוריד את הפלסטר בהרטבה רבה לפי הוראות הרופא. הוא דבוק לגלד ממש חזק. איזה חומר אני יכולה למרוח עליו כדי להמיס את הדבק? כמובן שלא מזיק גם לגלד. אשמח לתשובה אני ממש לא רוצה לתלוש אותו עם הגלד תודה רבה

הכי פשוט לגשת לאחות קופת החולים שלכם. לה יש הרבה ניסיון בהסרה של פלסטרים. תבקש שהיא תעשה את ההורדה. חומרים עלולים לפגוע בילדה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות