שאלה לגבי קומקום חשמלי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/10/2017 | 02:01 | מאת: לי

היי, לפני מס׳ חודשים קניתי קומקום חשמלי של חברת bosch. הקומקום עשוי פלסטיק והוא היה די יקר לכן סמכתי על זה שהוא איכותי. ופתאום אני תוהה האם מסוכן להשתמש בקומקום פלסטיק? בכל מקום שאני קוראת נכתב שעדיף קומקומים שעשויים זכוכית או נירוסטה. אז לפני שאני קונה קומקום חדש, אשמח אם תוכלי לומר לי האם הקומקום שלי מסוכן לבריאות ואולי כדאי להחליפו. אציין שאין טעם לא טוב למים. החל מהשימוש הראשון טעם המים היה מצוין. בנוסף, אני מצרפת לינק של המפרט הטכני של הקומקום. https://products.bsh-partner.com/picenterext/specsheet/IL/he-IL/TWK3A011.pdf?errorUrl=http://www.bosch-home.com/global/bosch-error.aspx תודה מראש על ההתייחסות והמענה!

הרבה מקומקומי הפלסטיק הם באיכות נמוכה, ולכן מחירם נמוך והטעם של המים גרוע. מאחר שאת קנית קומקום באיכות טובה, אז הפלסטיק מתאים למזון ולא משחרר חומרים למים וטעם המים טעים, אז תהני. אין סיבה להחליף לקומקום זכוכית שכל הזמן רק צריך לנקות או קומקום מתכת שלא תמיד מאיכות מתכת טובה ואף הוא עלול לתת טעם לא נעים במים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות