אלקו גל. תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/09/2017 | 20:50 | מאת: רוני

שלום רב השמשתי בכמות נכבדת של החומר לחיטוי ידיים עדהמרפקים ועוד פעמיים. ( הוצאתי לכלבה רגל של ציפור מהפה והוטרינר בקש לחטא היטב את הידיים).לאחר כשעה התחלתי להרגיש טעם מר בפה שנמשך כבר עשר שעות? האם יכול להיות קשר לחומר? חוץ מזה אני מרגישה טוב ורגיל. רק אציין שלאחר ההרגשה המרה בפה. ליקקתי טיפה מהיד ואכן החומר באמת מאד מר. אשמח לשמוע את דעתך תודה

התיאור שלך לא מתאים להשפעה של ג'ל אלכוהול. בלי קשר, לאחר שגומרים שימוש רוחצים ידיים היטב. ואף פעם, אבל אף פעם לא מכניסים חומרים מסוכנים לפה כדי לבדוק אותם. במקרה זה הסיכון נמוך, אך יכול להיות חומרי ממש מסוכן. לא מריחים בקבוק ולא טועמים. זה שהג'ל מר לא אומר שהוא המקור. ובטח הטעם שלו לא נשאר מאחר שהחומר מסיס במים וכל שתיה, אכילה, רוק מסלק אותו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות