אקונומיקה וסבון נוזלי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/09/2017 | 20:56 | מאת: דקלה

שלום, שפכתי על הרצפה של המקלחון כמות נכבדת של אקונומיקה ושטפתי במים. מיד לאחר מכן נכנסתי להתקלח. האם זה מסוכן לערבב אקונומיקה עם סבון נוזלי רגיל? אני לא חושבת ששטפתי את כל החומר מהרצפה לפני שהתקלחתי, ומדובר במקלחון סגור עם דלתות והחלון ממש קטן..... תודה

סבון מקלחת רגיל לא מגיב לפרוק אקונומיקה. הריח לא נעים, אך המים מהמקלחת שטפו את השאריות אם היו. בכל מקרה המהלך שעשית לא מומלץ, כי הפעם זה היה סבון רחצה והזרמה של מי המקלחת. במקרים אחרים עלול להיות בעיתי הרבה יותר. להשתמש בחומרים באופן זהיר, ורק לפי ההנחיות הכתובות על התווית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות