ריסוס ביתי בסביבת תינוקות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/09/2017 | 11:58 | מאת: שירי

שלום, יש לי מכת נמלים על רצפת המטבח. בבית תינוק בן שנה פלוס שזוחל כל היום על הרצפה ותינוקת בת חודש. במידה ונרסס ריסוס ביתי מאלה הנמכרים בסופרים למיניהם- האם זה מסוכן לתינוקות? תוך כמה זמן החומר מתנדף? והאם שטיפה בסיסית עם סמרטוט לח ונוזל רצפות מספיקה (אני לא שופכת מים כשאני שוטפת)? תודה

כנגד נמלים יש פתרונות מהירים ויעילים יותר במקום תרסיסים. תבדקי.

07/09/2017 | 21:43 | מאת: שירי

ניסיתי לשטוף בחומץ,לפזר מלח, לא עוזר.... אבקת סודה לשתיה-ננסה, אבל אנחנו סקפטיים. מרוב יאוש פנינו לריסוס לצערנו,כי אנחנו נגד... שמענו על תרסיס שמורכב בעיקר מקליפות תפוזים ולא רעיל. האם זה אכן כך?

ממש לא התכוונתי לכל הדברים האלה שבודאי לא עוזרים נגד נמלים. אין שום סיבה שחומץ או מלח יעבדו ובטח לא סודה לשתיה... אין מה לנסות. התכוונתי לג'ל לנמלים. הוא חומר שמפזרים בכמות קטנה, לא צריך על הרצפה ולא במקום של תינוקות. לפעול בדיוק לפי הכתוב על האריזה ויש סיכוי טוב שהנמלים יעלמו. זה איננו חומר הדברה אלא חומר שמאוד טעים לנמלים, ולוקחות למלכת הקן. הכי טוב, תזמינו מדביר מאושר והוא יטפל בג'ל. כמובן אתם יכולים לנסות כל תכשיר שתמצאו לנכון.

08/09/2017 | 10:03 | מאת: שירי

תודה ננסה

בהצלחה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות