בליעה של חומר של קרחומים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/08/2017 | 12:30 | מאת: אנדה

שלום, לפני 18 שעות השתמשתי בטעות בקוביות קירור (לאחר שקילפתי הפלסטיק ) בתוך קפה לקבלת קפה קר. אלה היו קוביות שעטפו אינסולין לשמירה על טריותו בדרך הביתה מבית המרקחת. רק לאחר ששתיתי גיליתי שהחומר התפרק לגבישי ג'לטין. לא היו בחילות או הקאות. האם זה מסוכן? מה צריך לעשות כעת? אשמח לתשובה מהירה אנדה

מאחר שעבר זמן, אז כנראה החומר איננו מהרעילים מאוד, אך עדין עלולה להיות השפעה מאוחרת יותר, גם אחרי מספר ימים. אז לפנות לקבלת טיפול רפואי. יש מספר חומרים שמשתמשים בהם בקרחומים, חלקם רעילים יותר חלקם מעט מאוד. רצוי לפנות לקבלת טיפול בליווי קוביות הקרור, או לגשת לבית המרקחת ולקבל דוגמא של הקוביות ואולי הרכב אם הם יודעים ממה הן עשויות ולגשת לרופא.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות