כף חביתות מפלסטיק שאלה לגבי סיכון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/08/2017 | 14:32 | מאת: ליאת

היי קניתי לא מזמן כף של חביתה מפלסטיק קשיח ואם מתמקדים היטב רואים שבצדדים של הכף עצמה הפלסטיק מעט נמס( ממש מעט ) אני בתחילת הריון ובגלל זה אני חוששת כי השתמשתי בה פעמיים , האם יכול להיות סיכון בכך שהשתמשתי בכף זו ? נכנסתי לחרדה ואני לא רגועה . תודה רבה

פלסטיק הוא עולם ומלואו. בלי לדעת את סוג הפלסטיק ובהנחה שהוא מיועד למזון, לא צריכה להיות בעיה. הקשר להריון לא קשור לפורום זה, ואין בו שום תוספת או ענין לשואלים ולמגיבים, במיוחד שהשאלות אין להם שום בסיס בעובדות רפואיות. וחרדות מזיקות להריון הרבה יותר. לגבי תמונה, לא ניתן לצרף תמונות שלא אושרו על ידי מערכת דוקטורס.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות