תבנית סיליקון ואפיה בתנור

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/08/2017 | 16:52 | מאת: רוני

שלום רב כשאפיתי עוגה בתבנית סיליקון בטעות חתכתי את התבנית עם סכין כשבדקתי אם העוגה מוכנה. בעודה בתנור. מיד הוצאתי את העוגה מהתבנית האם אפשר לאכול את העוגה? האם אפשר להשתמש בתבנית שוב?

למה שתהיה איזושהיא בעיה? סיליקון מותר לשימוש גם בחום במגע עם מזון. אין הבדל אם חתכת או לא, אותו החומר למעלה ובפנים. מקווה שהעוגה אפויה כי סתם חבל לזרוק. ואין בעיה להשתמש בתבנית הלאה, בתנאי שלא ישפך ממנה, אבל זה כבר לא קשור לפורום זה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות