שאלה בנוגע למגן מזרן עשוי pvc

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/08/2017 | 18:58 | מאת: שני

שלום רב, קנינו מגן מזרן שעשוי גם pvc, אנו ישנים עם תינוק קטן בחדר, האם יש סכנה מכך בנשימה או מגע? האם הוא מפזר סיבים או חומר אחר לאוויר? האם כדאי להחליפו במגן מחומר אחר? בנוסף, במהלך הפתיחה והצעת המיטה התפזרו סיבים כלשהם ברחבי החדר, האם סביר שמקורם בpvc? תודה רבה מראש

כמובן שרצוי לאוורר את החדר במהלך היום ככל שניתן, כי ה PVC לא מהווה בעיה משמעותית, אבל בחדר אולי יש ריהוט נוסף ושאר כלי בית אשר משחררים חומרים מסוכנים (אמנם בכמות קטנה מאוד) אז, אוורור פותר כל הבעיות. PVC משחרר כמויות אפסיות של חומר מסוכן בדיוק כמו שאר החפצים. אוורור. מהם הסיבים, אין לי מושג בלי לראות, הם לא PVC אולי הם מציפוי הבד שיש בתחתית המגן.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות