שאלה על שקית ניילון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/08/2017 | 18:02 | מאת: לינה

היי , היום קניתי פלאפל ושמתי בשקית רגילה( כמו של המכולת ) וחיכתי ל2 שקיות ציפס , המוכר נתן לי את ה שקיות ציפס עוד שהציפס היה רותח ואני שמתי את השקיות ציפס מעל הפלאפל בתוך השקית . האם יכול להיות שהשקית פלטה רעלים מתוצאה מהחום של הציפס לתוך הפלאפל שלי ? הפלאפל היה ארוז כמובן . אני בתחילת הריון בגלל זה חוששת.

שקית הנילון מטרידה אותך? בה אין שום בעיה. לעומת זאת, הצ'יפס שמשרד הבריאות הוציא אזהרה לגבי חומרים מסרטנים שבו, הפלאפל שמכיל שמנים מחומצנים אלה בעיה, ממש לא השקית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות