txpe, nh a,hhv cdwrhebho

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/08/2017 | 13:17 | מאת: קינן עמי

מהם דרישות החוק(הנחיות משרד הבריאות)לאספקת מי שתייה בג'ריקנים במקום עבודה

המקור להנחיות הנו מפקודת הבטיחות בעבודה, [נוסח חדש], תש"ל-1970. מצרפת את הטקסט המתיחס לשאלתך פרק ד': רווחה לעובדים סימן א': מי שתיה 136. מי שתיה יש להתקין ולקיים, בנקודות נאותות שהגישה אליהן נוחה לכל העובדים, הספקת מים ראויים לשתיה, בכמות מספקת, מצינור ראשי ציבורי או ממקור אחר שאושר בכתב על ידי רופא של לשכת הבריאות המחוזית שהמפעל נמצא בתחומה. 137. מי שתיה מכלים מי שתיה שאינם מסופקים במערכת צינורות יהיו נתונים בכלים נאותים ויוחלפו לפחות אחת ליום, ויינקטו כל האמצעים המעשיים לשמירת המים והכלים מזיהום. 138. סימון נקודות ההספקה של מי השתיה, בין במערכת צינורות ובין בכלים, יסומנו באופן ברור במלים "מי שתיה" אם הורה על כך המפקח האזורי. 139. כוסות אם אין המים באים בקילוח עולה שנוח לשתות ממנו, יימצאו ליד כל נקודת הספקה כלי שתיה נאותים וסידורים לשטיפתם במי שתיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות