החלפת מיקרוגל באופן קבוע ללא בעיה ידועה בו

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/07/2017 | 16:08 | מאת: מיכל

שלום רב ד״ר קויפמן, 1. האם יש להחליף מיקרוגל כל כמה זמן גם אם אין בעיה ידועה במיקרוגל? אם כן - באיזו תדירות? 2. במיקרוגל הספציפי שלנו - הציפוי השקוף בצד הפנימי של דלת המיקרוגל לא צמוד כראוי לדלת (יש בועת אוויר גדולה). האם אפשר להמשיך להשתמש בו? תודה רבה!!

אם המכשיר תקין אין צורך להחליף אותו. כל זמן שאמצעי הבטיחות תקינים, אין צורך. המכשיר עושה את העבודה, שימשיך כל זמן שהוא תקין. פגיעה בהגנה על הדלת, עלול להיות בעיתי, ואולי לא. אך, לשם כך יש להזמין בדיקה, ואז אולי תיקון, שאפשרי בהחלט. או הזדמנות לרכוש חדש.

24/07/2017 | 23:27 | מאת: מיכל

תודה רבה על המענה המהיר והמפורט!!

בבקשה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות