צנרת pvc שהתעוותה מחום

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/07/2017 | 12:23 | מאת: נתן

שלום, בעבודה יש לי צנרת מים עבה קוטר 10 שמטיפול לקוי התחממה והתעוותה. הבנתי שבשריפה של pvc נפלט חומר מסרטן. כאן לא היתה שריפה . מצורף הצינור שהתעוות. הייתי לידו כדקה ועצרתי את המערכת והלכתי. האם נחשפתי לדעתך לדיוקסין או חומרים אחרים בצורה מסוכנת?

24/07/2017 | 12:32 | מאת: נתן

מצורף צילום הצינור שהתעוות.

התופעה שמתוארת איננה שריפה, אלא ריכוך פלסטיק המתרחש בטמפרטורה נמוכה יחסית' כבר ב - 50-60 מעלות. שריפה מדובר ב 600 מעלות ומעלה. לכן, כנראה לא נחשפת לחומר מסוכן בשום רמת סיכון.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות