נגיעה בחומר ברבקטו נגד פרעושים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/07/2017 | 21:48 | מאת: רוני

דר קויפמן שלום רב, ברוב טיפשותי השארתי על השולחן טבלית ברבקטו- זה כדור בליעה לכלב כטיפול נגד פרעושים וקרציות. החומר נקרא. Fluralaner Formula C22H17Cl2F6N3O3 הכדור בערך 200 מג. ביתי בת ארבע לשה אותו בידיה. הבנתי מהווטרינר שצריך לתת אותו עם כפפה. ( למרות שהוא אמר שנותן מאות כאלה ביד ולא קרה לו כלום) האם יכולה להיות הרעלה כתוצאה מהמגע? אני שטפתי לה ידיים מיד כשראיתי. אבל אני לא יודעת כמה זמן בדיוק שיחקה עם החומר. הילדה מרגישה רגיל ואין שום פריחה. בבקשה יעצי לי מה לעשות. אני ממש בלחץ. תודה רבה

זה איננו חומר בסיכון לבני אדם. עדין זה חומר מסוכן לא נבלע אותו ולא נשחק איתו. ובודאי לא ילדים קטנים. לשטוף היטב את הידיים ואת הפנים, מקלחת מומלצת, ולהאריך במקלחת. ולשים עליה עין למשך 24-48 שעות. אם לא מתפתח שום דבר, וזה בעצם מה שאמור לקרות, המצב מעולה. אם תראו איזו חריגה או גירוי בעור/בעיניים מיד להגיע למיון עם האריזה של החומר. ו... במקרה זה מדובר בחומר בסיכון נמוך. ויצאתם בנס. צריכה להיות התנהגות קבועה, תרופות, חומרים, סגורים ולא נגישים בשום זמן לילדים.

22/07/2017 | 23:25 | מאת: רוני

תודה רבה רבה עבור התשובה ואת צודקת במיליון אחוז לגבי הבטיחות. למדתי! תודה רבה

מצוין

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות