המשך בבקשה אודה להתייחסות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/07/2017 | 19:28 | מאת: המשך בבקשה

היי קודם כל רוצה להודות לך על המענה והסבלנות ! אני פשוט מאוד חרדתית בעניין הזה מכיון שאני בתחילת הריון וחוששת שעשיתי נזק לעובר זה מאוד משפיע על איכות חיי ולכן אני רוצה לדעת שהכל בסדר ולהרגע אז החשש שלי מובן ! אני מבינה שזו רק האבקה אבל שאלתי לגבי השטיפה ! מאז ההדברה הבנות לא שטפו את הכיתה עם מים וסבון ! אני היום במיוחד הלכתי לשטוף את כל האיזורים ! שאלתי היא מהחשש שהכיתה לא נשטפה בכלל ! ועבדתי שם שבועיים ! כי בכל האתרים אני רואה שאחרי הדברה צריך לשטוף יסודי ! לפחות יומיים אחרי !

לכל השאלות החוזרות כבר קבלת תשובות. תקראי כמו שצריך. להוסיף כל פעם לפי תשובות שלי לא ימשיך את הדיון. אין לו שום תרומה נוספת. אם את חרדה, יש פורומים מתאימים אחרים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות