שאלה לגביי חומר מרחיק חתולים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/07/2017 | 16:02 | מאת: אורי

שלום וברכה יש לי חנייה ומגיעים המון חתולי רחוב קניתי ג"ל מרחיק חתולים שיש בו מתיל נונילקטון ואני מפזר ליד החנייה..שאלתי האם החומר הזה מסוכן באיזשהוא צורה לבני אדם והאם צריך להזהר ממשהו בשימוש?יש לציין שהוא עושה ריח חזק מאד

כשמו כן הוא חומר מרחיק חתולים. הוא לא פוגע בחתולים ולא פוגע בבני אדם. הריח לא נעים לחתולים אז הם מתרחקים. זה שיש לחומר ריח לא מלמד שום דבר לגבי היותו מסוכן או לאו. החומר עם ריח לא נעים אך לא מוגדר כמסוכן לבני אדם. עדין אם נוגעים בו לשטוף ידיים כי הריח ידבק אליך. מוגדר מסוכן לסביבה, לא לשפוך למקורות מים.

09/07/2017 | 22:04 | מאת: אורי

תודה רבה ..ושאלה נוספת האם יש בעיה לפזר את החומר על גג הרכב ועל הפח בשביל שחתולים לא ישרטו את הרכב?

לא קשור לנושאי הפורום

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות