מכשיר תמי 4 וקרינת uv?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/07/2017 | 08:44 | מאת: אבי

שלום, היום החליפו אצלנו בעבודה נורת uv במכשיר תמי 4, לאחר ההחלפה לא החזירו את כיסוי הגומי העליון שמכסה את הנורה והפילטר, ולחצו על כפתור המים, האם נפלטת קרינת uv בזמן פעולת המכשיר במיוחד כשאין את כיסוי הגומי למעלה? תודה

לא מכובד שלא בצעו העבודה עד סופה ולא החזירו את המכשיר למצב פעיל מלא. כדאי לבקש שיעשו זאת. אך, מנורת ה UV לא מכוונת כלפי מעלה. היא נמצאת בסמוך לנקודת כניסת המים כי שם היא צריכה לפעול. אם נפלטה קרינה מדובר בקרינה בעוצמה נמוכה, פחות משניות בחוץ בשמש צהריים. אם אף אחד לא הכניס והצמיד את העיניים לתוך האזור בתוך המכשיר לא אמורה להיות בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות