ריסוס לפני כניסה לבית במושב בשרון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/07/2017 | 11:43 | מאת: לי

שלום לפני כניסה לבית פרטי שכור ובהמלצת הדיירת הנוכחית מעוניינים לרסס בתוך הבית יש לי 4 ילדים הקטן בן שנה וחצי ועדיין מרבה להכניס דברים לפה בעלה של הדיירת שהוא פזיולוג ספורט.. אמר שלא היה מרסס את הבית בגלל גילו הצעיר של הקטן. האם יומיים לפני כניסה פלוס נקיון יסודי לאחר הריסוס מספיק? האם את ממליצה גם להימנע מריסוס? ושאלה נוספת לפני כחודש ריססו בחצר נגד פרעושים האם החומר מתנדף תוך חודש וחצי ובטוח לשחק עם התינוק הדשא? תודה

למה נדרש ריסוס? יש מקקים? נמלים? אפשר לחיות איתם במושב... אפשר לרסס אפשר לא. ההחלטה היא שלך. כפי שאני חוזרת ואומרת, הפורום לא נותן יעוץ! ריסוס פרעושים החומר נשאר למשך מספר חודשים. אם עשו הריסוס כנדרש והשקו הדשא, אם הילד לא יאכל את האדמה, החומר לא נשאר על הדשא אלא על האדמה, לא אמורה להיות בעיה. ו... אפשר לפרוש שמיכה/סדין על הדשא.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות