אסבסט בגן ילדים, מה עושים?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/06/2017 | 22:13 | מאת: מיכל

מה עושים אם יש חשד על קיום אסבסט במצב לא טוב בגן שבני נמצא? האם אפשר להזמין סוקר באופן עצמאי?

קצת תמוה. המדינה השקיעה סכומים גדולים לפינוי כל האסבסט הפריך מגני ילדים ובתי ספר. אסבסט במצב טוב מטופל כל שנה כדי להבטיח שלא יתפורר. לא ברור על סמך מה קיים חשד... אם את באמת חושבת שזה אסבסט תפני בדחיפות לרשות המקומית או/וגם למשרד להגנת הסביבה. ואם את באמת חושבת שיש שם אסבסט פריך כדאי שלא תשלחי את הילד לגן עד שתהיה תשובה וטיפול מתאימים. כמובן, כל אחד יכול להזמין בדיקה וסוקר פרטי ולשלם את העלות מכיסו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות