כתמים בסיר נירוסטה האם בטוח לשימוש?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/06/2017 | 09:12 | מאת: חיים

בוקר טוב ורד ותודה מראש על הזמן שאת מקדישה לכולנו ועל הסיוע:) קניתי סיר נירוסטה ובתחתית הסיר לאחר הבישול הראשון מופיעים כתמים כמו אפורים לבנים בתחתית כאשר אני משתמש בסיר לבישול או לאידוי של ירקות האם הכתמים האלו יכולים להפריש חומרים כלשהם לתוך האוכל או שזה בטוח להשתמש בסיר ? דרך אגב-השתמשתי בחומץ וגם במלח לימון זה לא הסיר אותם נתונים מדובר על סיר נירוסטה 18/10 סיר של 5 ליטר החלטתי שאתייעץ איתך קודם לפני שאשתמש בו קודם אשמח אם תאירי את עיניי בנושא זה סיר שעלה לי די יקר וחשוב לי לדעת שבטוח להשתמש בו?

22/06/2017 | 09:21 | מאת: חיים

עוד נתון לגבי הסיר הוא stainless still

השאלות שלך לא לגמרי שאלות של בטיחות... אתה קונה הרבה כלים... נראה לך שמסוכן? נראה לך שלא היתה אזהרה בנושא אם בעיתי? תלוי באיכות טיפול פני השטח לפעמים נוצרים הכתמים האלה, אין בהם סיכון ואין דרך להסיר אותם, כי הם לא לכלוך, אלא בליטוש חוזר של פנים הסיר, דבר שלא סביר לעשות. לפעמים הכתמים יהיו בולטים לפעמים פחות.

22/06/2017 | 22:46 | מאת: חיים

אפשר להשתמש בסיר לאידוי ולבישול?

קבלת התשובה לשאלה כבר בתשובה הקודמת.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות