הדברה בחדר המדרגות.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

20/06/2017 | 19:41 | מאת: נועה

שלום,יש לי שאלה,אולי קצת מוזרה.... היום ביצעו הדברה בלובי ובשטחים המשותפים בבניין. בבית יש לי תינוק בן שנה,שזוחל על הרצפה,לעיתים אוכל מהרצפה, מכניס לפה את כל הצעצועים שלו שמפוזרים ברחבי הבית, וגם נוגע בגלגלים של העגלה ומכניס אחר כך ידיים לפה. הבית שלי ישטף בעוד כשבוע כשתהיה מנקה.בינתיים אנו דורכים עם הנעליים במדרגות,העגלה מתגלגלת בחוץ וכו ואז נכנסים הבייתה....האם אנו בעצם מעבירים ככה את החומר שרוסס הבייתה? מה בנוגע לגלגלי העגלה שהוא מחבב מאוד? מסוכן לו? האם רצוי שנשטוף את הבית שלנו עוד השבוע? או ששטחי הבית שלנו בטוחים לחלוטין?? (אני בהריון מתקדם אז קשה עם הניקיונות השוטפים....) תודה מראש

מקווה שנתנו לכם הנליות התנהגות לפני שביצעו את ההדברה. כאשר עושים הדברה לא מרססים לכל עבר, אלא בצורה מסודרת, בעיקר בסמוך לקירות, במקומות שבדרך כלל את לא מסתובבת בהם עם העגלה. חומרי הדברה לא נשארים שם לנצח, הם עושים העבודה ומתפרקים. מה שרואים זה בדרך כלל החומר שבו מומס חומר ההדברה הנמצא בכמויות קטנות בתכשיר ההדברה. אז, כנראה אין שום חומר על הגלגלים. אם את מודאגת אפשר לשטוף אותם. והילד... אם הוא מרגיש טוב כנראה באמת לא היה חומר הדברה על הגלגלים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות