גן ילדים סמוך ללול תרנגולות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/06/2017 | 12:05 | מאת: לי

שלום מעוניינת לרשום את בני בן השנה וחצי לגן פרטי במושב בישוב השרון. חצר הגן נמצאת מרחק של כ50 מטר מלול תרנגולות. האם בעייתי? הגן נמצא שם כבר 5 שנים ולא שמעתי מהאמהות הממליצות על איזושהי בעיה שעלתה.

הפורום אינו עונה על שאלות תאורטיות של מה אם וללא בסיס עובדתי. אם אין בעיה ואף אחד לא אומר שיש בעיה למה לחפש בכוח? עונה לך בכל זאת כדי להוציא פחדים מיותרים ולהסביר שזו מציאות חיינו. בכל גן, לא משנה היכן ימוקם אוכל למצוא עשרות גורמי סיכון ומפגעים. בתוך מבנה של כל גן גם כן. בבית שלך עשרות גורמי סיכון ומפגעים, במכונית ובנהיגה שלכם, באוכל שאתם אוכלים באוויר שאתם נושמים, וכך הלאה וכך הלאה. אבל אי אפשר לחיות כך. חיים בזהירות ובתשומת לב, אבל לא מחפשים סיכונים מתחת לאדמה תשאירי הילד בבית בטוח יותר? תסעי איתו לגן מרוחק בטוח יותר? גן עם משחקים בטוח? גן בלי משחקים בטוח? ילדים אחרים שמגיעים לגן זה בטוח לילד שלך? אז, אם ההורים כבר 5 שנים ממליצים, הגננות טובות, אז אפשר לקוות שהילדים יחזרו כל יום בשלום הביתה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות