שקיות סנדוויצ'ים לאוכל חם

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/06/2017 | 13:34 | מאת: מאיה

שלום, האם יש סכנה בהכנסת שניצלים שטוגנו ונשארו מעט זמן מחוץ למקרר, לשקיות אוכל/סנדוויצ'ים קטנות וכך להקפיא אותם (המטרה- חלוקת שניצלים מוכנים למספר שקיות)? האם יש חומר מסוכן שיכול לזלוג מהשקית החמה לשניצל?

אם השקיות מיועדות למזון, יהיה כתוב עליהם שהן מתאימות למזון אז אפשר. אין בעיה להכניס לשקית, בתנאי שהדברים לא חמים מדי, כי פשוט השקית תימס ולא כל כך תהיה שקית יותר. להמתין שהאוכל מתקרר קצת ואז להעביר לשקית ולאחסון.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות