חלודה בקומקום- מה ניתן לעשות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/05/2017 | 08:43 | מאת: לי

היי ורד, שאלה לי. החלפנו בבית כבר 2 קומקומים שהחלידו בתחתית. הם היו יחסית זולים והפעם קנינו קומקום מאיכות טובה יותר של חברת BOSCH. חשבנו שבכך פתרנו את בעיית החלודה, אולם לאחר חודש בערך שוב יש חלודה בתחתית הקומקום. ניסיתי לנקות עם חומץ ולימון וזה לא עוזר. מדוע נוצרים הכתמים האלה? יכול להיות שהמים אשמים בכך? אני כבר לא יודעת מה לעשות, אם זה קורה גם בקומקום איכותי, מה עוד אפשר לעשות? האם זה מסוכן להמשיך לשתות מהקומקום הזה? יש טעם לנסות להחליף שוב? הרי רוב הסיכויים שגם הקומקום הבא יחליד... אשמח לתשובתך ועצתך :) תודה מראש!

השאלה הזאת נשאלה כבר מספר פעמים. אין לה קשר ישיר לנושאי הפורום כי אין כאן בעית בטיחות בריאות וסביבה. אולי חלודה אולי דברים אחרים. לא ניתן לדעת בלי לבדוק ולראות בעין.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות