צבע מחולצה שצבע את העור

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/05/2017 | 23:31 | מאת: לירון

שלום לבשתי היום חולצה חדשה וכשהורדתי אותה גיליתי שכל העור שלי נצבע בשחור. אני בהריון בחודש שישי. האם יש בכך סכנה? הצבע ירד רק לאחר שהסרתי עם מגבונים והתקלחתי פעמיים. קראתי כאן המולקולות הצבע לא נספגות בעור זה נכון גם במקרה שהעור כולו נצבע והיה צורך לשפשף עם מגבון כדי להסירו? תודה

אמנם כך, אין בעיה. הצבע נספח על העור החיצוני. הוא לא יכול לחדור פנימה. התיאור שלך אומר שהצבע נספח חזר לשכבה החיצונית של העור כך שהחומר לא משתחרר בקלות ולכן הסיכוי שלו לחדור הוא אפס.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות