ממד כחדר שינה בבית פרטי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/05/2017 | 17:58 | מאת: לי

שלום. רוצים להשכיר בית פרטי בן כ18 שנה בעמק חפר. האם אפשרי שבת 17 תישן בחדר שהוא ממד, עם דלת עץ רגילה. בדכ ישנה כשהדלת ובחלון סגור. בהנחה שבמשך היום נקפיד לאוורר. תודה

אין שום בעיה להשתמש בממד כחדר שינה לכל אחד ולכל גיל. לא אוטומטית בממד יש בעיה. יש מקומות שיש בעיה הרבה מאוד אין שום בעיה. אפשר לישון עם דלת סגורה וחלון סגור אם כך נעים לה. בהנחה שלא דלת מתכת של ממד שאז היא אטומה ועלולה להיות בעית חמצן. אוורור הוא דבר המומלץ על ידי משרד הבריאות, בלי קשר לממדים מאחר שבכל בית שיש בו ריהוט, מכשור חשמלי, בגדים ושאר חפצים משתחררים חומרים לכל חלל הבית וחשוב לאוורר הבית כולו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות