טוסטר אובן ובטיחות בשימוש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

15/05/2017 | 14:45 | מאת: איילת

שלום קיבלתי טוסטר אובן ואני חושבת שהדפנות שלו , כלומר כל המתכת בפנים עשויות מאלומינום. אין שום מקום שבו יש פירוט של החומר אם מנירוסטה או אלומינוים. אם הן עשויות אלומינום - זה משפיע על המזון בתוכו? ויש מגשית מצופה אמייל- האם היא בטיחותית או שכדאי להסתפק בפיירקס ובתבניות זכוכית וחרס המשובחות שיש בבית? שאל ה נוספת, לגבי עופרת במים - כיצד מוודאים שאין עופרת במים? תודה רבה

בלי לדעת ממה עשויות הדפנות לא ניתן לתת תשובה לשאלה. אם אלומיניום, יש אפשרות שישפיע על המזון. תלוי איזה סוג אלומיניום, אם בכלל. אין בעיה במגשית אמייל. ניתן לדעת אם יש עופרת במים רק בבדיקת מעבדה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות