דליפת גז בישול מגריל בחוץ והרגשה רעה במשפחה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/05/2017 | 18:51 | מאת: שוש

כל המשפחה ישבה בחוץ ליד המנגל שעליו ניצלה בשר. היתה דליפת גז חזקה וריח חריף כל זמן שהגריל עבד. רובנו חשנו למחרת (היום) , או אתמול בערב ברע.ממש חולים. לחלק היו ,בחילות הקאה ובעקר -לרובנו -קלקול קיבה חריף . האם יתכן שזה בשל נשימת הגז במשך זמן די ממושך? הנדרש טיפול מיוחד? תודה שוש

לפי התיאור שלך התחושה שלכם בסבירות גבוהה אינה נובעת מריח הגז. גז איננו גורם לתופעות שתארת, במיוחד לא שלשולים. סביר יותר וירוס או בשר לא תקין. אם ממשיכים להרגיש לא טוב לפנות לקבלת טיפול רפואי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות