סוללות נוזלות שעמדו זמן רב

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/04/2017 | 21:15 | מאת: אלונה

ריכזנו את הסוללות הישנות בכלי בחדר שירות על מדף גבוה, במהלך הזמן הצטברו בכלי סוללות רבות. במסגרת הסידורים בבית פתאום שמתי לב לכלי עם הסוללות וראיתי שחלקן מתפרקות כלומר יש להן קורוזיה שנראת כמו אבק. המדף עליו עמדו הסוללות גבוה אבל הוא מול חלון. האם יתכן שהתפזר אבק מהסוללות? או שהחומרים הללו דביקים? כמובן שמייד לקחנו את הסוללות למחזור. אך כיוון שהם ישבו זמן רב בכלי על המדף אני חוששת שאולי החדר זוהם מהן.

החומר הנוזלי דביק ולא מתפזר בקלות. גם אם התפזר, הכמות קטנה ביותר. החדר לא מזוהם בגלל הסוללות. כמובן שבאופן שוטף יש לאוורר החדר והבית בגלל חומרים מסוכנים מהחפצים הנמצאים בכל בית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות