ריהוט מעץ סנדווייץ

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/04/2017 | 14:39 | מאת: שרונה

שלום רב, האם בריהוט העשוי מעץ סנדוויץ ישנו חשש לפליטת חומרים רעילים כגון פורמאלדהיד ? האם יש תקן בנושא ? תודה

בהחלט. מאחר שנעשה שימוש בדבקים בתהליך עיבוד העץ אפשרית פליטה של חומרים רעילים ומסרטנים אין תקן ישראלי בנושא זה

09/04/2017 | 21:51 | מאת: שרונה

אם כך, איך ניתן לדעת שריהוט העשוי סנדויץ/עץ הסנדויץ בו משתמשים בנגריה אינו פולט חומרים רעילים?

כל מוצרי עץ פולטים חומרים מסוכנים, לשיקולך אם לרכוש או לאו. דוגמא, סיגריות מסוכנות? אין שום תקן, והן מאוד מסוכנות. יש הנחיות של משרד הבריאות לאוורר היטב את הבית כאשר יש רהיטים חדשים ולאוורר באופן קבוע בשגרה כדי למנוע הצטברות חומרים באוויר הבית הרבה מאוד חומרים מסוכנים נמצאים בסביבה שלנו, אין דרך להמנע מחשיפה. יש אפשרות רק לצמצם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות